torstai 8. toukokuuta 2014

Villa Sibyllan kirous ilmestynyt jo sähkökirjana

Väliin puhdasta mainosasiaa: Villa Sibyllan kirous on Elisa Kirjan dekkaripiirin kuukauden dekkari. Jäsenet voivat ostaa sen toukokuun aikana hintaan 9,90€. Paperiversio puolestaan ilmestyy kesäkuussa.

Tässä linkki Elisa Kirjaan.

Villa Sibyllan ilmestymisen tiimoilta minua haastateltiin myös Mesta.Net -sivustolle.

Ja tässä kansikuva niille, jotka eivät ole sitä vielä FB:ssä tai muualla bonganneet:


Villa Sibyllan kirous

Asianajajaperheen ylelliseen huvilaan tehdään väkivaltainen ryöstöyritys. Katia Levrini on saanut myös uhkauskirjeitä ja pelkää rakkaidensa puolesta. Hänen pieni poikansa ja miehensä Lorenzo ovat hänelle koko elämä. Katia pyytää apua Arianna de Bellisiltä. Kun Arianna saapuu Villa Sibyllaan, hän huomaa pian, että huvilan yllä leijuu outo, sulkeutunut ilmapiiri.
Ryhtyessään jäljittämään uhkailijaa Arianna törmää auringonkehrän muotoiseen symboliin, joka viittaa antiikin mithra-kulttiin. Miten Villa Sibyllan asukkaat liittyvät siihen tai Pyhäksi Legioonaksi kutsuttuun järjestöön, joka varjelee tarkasti salaisuuksiaan?
Samaan aikaan Arianna saa luotettavasta lähteestä tietää, että Roomaan olisi syntynyt oma mafia, banda della Magliana, jota johtaa kuolleen rikollispomon avioton poika. Arianna joutuu keskelle väkivaltaisia tapahtumia ja hänen on selvitettävä, onko vaarallinen rikollisliiga sekaantunut myös huvilan salamyhkäisiin tapahtumiin.
Hän huomaa, ettei menneisyys jätä rauhaan Villa Sibyllan asukkaita. Mutta kun todellisuus sekoittuu kuvitelmiin, kenen tahansa on vaikea erottaa totuutta valheista.
Villa Sibyllan kirous on tunnelmaltaan unenomainen ja viettelevä dekkari, joka vangitsee lukijansa. Tapahtumapaikkana on aiemmista Arianna de Bellis -sarjan dekkareista tuttu, häikäisevä Rooma ja sen mystiikkaa tihkuva historiallinen miljöö.               

9 kommenttia:

 1. Jep, ostettu on jo, nyt vain lukemaan =).

  VastaaPoista
 2. Hieno kansi. Yhdenmukainen fiilis aikaisempien kansien kanssa, mutta tästä pidän eniten. Tuo sininen hetki vetoaa suklaasyöppöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, vaikea sanoa tykkäänkö eniten, kun kaikki ovat jotenkin "rakkaita", mutta muutama on kyllä kommentoinut piotävänsä tästä eniten. Ja tykkään siitäkin, että vaikka on jonkinlaista jatkumoa edellisten kanssa, on silti jotenkin erilainen. Ja aah, nyt en voi katsoa kantta ajattelematta suklaata :D Mulla on aina jemmassa 5 eri laatua tummaa suklaata :D

   Poista
 3. OI ihanaa,kolmas Arianna -kirja jo valmis.pitääkin käydä lataamassa tai koska ilmestyy paperinen kirja?

  VastaaPoista
 4. Hups,tuollahan se lukikin.Eli ilmestyy just sopivasti kun olen Suomessa!

  VastaaPoista
 5. Uusin kirjasi kesken. Luen aina iltaisin kun lapset saatu nukkumaan. Pääsisipä taas lukemaan! :))

  VastaaPoista
 6. Tervehdys Vera, sain vasta nyt luettua kaikki kolme kirjaasi ja haluan kiittää ihanista matkoista Italiaan sekä kertakaikkisen herkullisesta päähenkilöstä. Odotan kiinnostuneena miten Ariannan tarina jatkuu.

  VastaaPoista
 7. Ihana kansikuva, voisin valita kirjan ihan sen perusteella. Mutta huomaan sen olevan sarjan kolmas kirja sarjassa, eli on parasta aloittaa ensimmäisestä kirjasta. Kaivelenpa heti esille, mikä se eka on, että voin aloittaa kuuntelun.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!