tiistai 29. huhtikuuta 2014

Pääsiäismaisemia Lago Maggiorella

Hahaa, ehdinpä tehdä päivityksen vielä huhtikuun puolella :) Äitini tuli luoksemme viettämään pääsiäistä, ja ehdimme leikkiä turisteja sekä Torinossa että Lago Maggiorella, jossa kävimme lounaalla Isola dei Pescatorilla. Piipahdimme myös Isola Bellalla, kuvat tulevat nyt hiukan sekaisessa järjestyksessä. Sää oli pilvinen ja välillä tihkuttikin, mutta kaunista Lago Maggiorella on aina, siitä ei pääse yli eikä ympäri.


Kauniiin kevään toivotukset kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihanan romanttisia kuvia ja visteria kukkii teillä jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lago Maggioren maisemissa kyllä silmä lepää. Sinisadeköynnös kukkii ja tuoksu on huumaavan ihana ♥ Anteeksi poissaoloni, mutta kevät on ollut hurjan kiireinen. Yritän päästä käymään taas blogissasi visiitillä, se on aina niin antoisaa ♥

   Poista
 2. Mahtavia kuvia! Sukulaislikka on lähdössä Veronaan oopperajuhlille ja etsii juuri yöpaikkaa koko perheelle Lago Maggioren läheltä. Ottaiskohan se mut mukaan? ;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista! Olen ollu tuolla 14-vuotiaana,ja muistan vieläkin että oli ihanan kaunista:)

  VastaaPoista
 4. No onpas nättiä, ja hauskasti menevät nuo pilvet! Tuo sinisadeköynnös, jonka sinun opastuksellasi opin vuosi sitten tuntemaan, kukkii täälläkin kovin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hauskat pilvet? Äidin kanssa myös ajateltiin, että niissä oli jotain sadunomaista, kun muodostivat tuollaisen ketjun!

   Poista
 5. Voi miten ihania kuvia, rakastan niin italiaaaa...aaah! Tuo pilvikuva oli yksi parhaista =).

  VastaaPoista
 6. Pari kesää sitten olin tuolla, ja uudestaan menisin milloin vain. Ja muutenkin Italiaan.. :)

  VastaaPoista
 7. Huuuu, nuo pilvet ovat melkein häiritsevän matalalla! Ne näyttävät siltä kuin ne olisivat unohtaneet olevansa pilviä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!