maanantai 25. marraskuuta 2013

On se hengissä

Blogitauko näyttää venyneen. Tällaista se on, kun vuorokaudessa on vain 24 tuntia, mutta kirjailijalla hektisessä vaiheessa oleva käsikirjoitus, oma kolumnivuoro, mielessä liikkuvia ja silloin tällöin kirjoitusaikaa kaipaavia uusia käsikirjoituksia, selkä kuntoutettavana, lapsi ja mieskin, jotka kaipaavat oman osansa noista kovin rajallisista tunneista.


Lokakuussa ehdin käväistä Suomessakin. Koska kysymyksessä oli vain työmatka, viivyin synnyinmaassa vain reilun viikon verran. Sain kuitenkin ahdettua 7 päivään kolme esiintymistä: Kauhavalla, Helsingin Kirjamessuilla ja Turussa. Esiintymiset olivat mukavia tilaisuuksia. Oli sekä hauskaa että kiinnostavaa itsellenikin. Minulla ei ole käytännössä lainkaan esiintymisjännitystä, joten otan nämä tilaisuudet vain ja ainoastaan kivojen kokemusten kannalta. Helsingissä tosin jännitin ihan mahdottomasti esiintymislavalla kanssani istuneiden Leena Lehtolaisen ja Outi Pakkasen tapaaamista. Eihän sitä nyt joka päivä kahta idoliaan tapaa ensimmäistä kertaa livenä!Turhaan jännitin, niin ihastuttavan välittömiä ja ystävällisiä kummatkin dekkarikuningattaret olivat. Onneksi mielenkiintoista keskustelua vetänyttä Leena Korsumäkeä ei tarvinnut sentään jännittää, sillä hänet olin jo havainnut hauskaksi ja kiinnostavaksi ihmiseksi aikaisemmin. Tarkkasilmäiset huomaavat blondin muuttuneen punapääksi. Koska olen ollut punapää aikaisemminkin, henkisesti punainen tukka tuntuu paremmalta kuin blondius, joten päätin jatkaa Arianna-linjalla vähän kauemmankin. Seuraavaksi voin kyllä harkita vaikka vihreää?


Maisemakuvat ovat sunnuntaiselta pyöräretkeltä Madrian luonnonpuistossa. Tai no käytännössä lapsukainen pyöräili järkyttävää vauhtia ja me yritimme juosta parhaamme mukaan perässä. Kaukana ovat ne ajat, jolloin saatoimme kävellä rauhassa lapsen pyöräillessä hitaasti ja epävarmana vieressä.


Ensilumikin on ehditty kokea. Tosin ohut lumiharso sulaa aina päivässä pois.


Tämä on normaalimpi maisema kävelyreitilläni. Toivotan oikein ihanaa marraskuun loppua kaikille. Toivon mukaan piakkoin saan taas bloggausrytminikin takaisin ja pääsen päivittämään säännöllisemmin.

14 kommenttia:

 1. Olipa kiva kuulla pitkästä aikaa kuulumisia. Niin se vain tahtoo olla,että aika on todellakin rajallinen. Mukavaa kuitenkin, että et ole bloggaamista unohtanut kokonaan =). Ihania kuvia jälleen. Ja lunta! Täällä pääkaupunkiseudulla ei olla vielä lunta nähty lainkaan. Ihanaa viikon jatkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että sinä et ole kuitenkaan ehtinyt unohtaa tätä blogia pitkästyä tauosta huolimatta. Ja kiitos, kun käyt moikkaamassa FB:n kirjailijasivullakin <3 Toivottavasti saatte valkoisen joulun (mutta ei liikaa lunta :D )

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva tietää että murhamysteerien kirjoittaja vielä hengissä pihisee! ;) Olisko siinä ideaa lisämausteeksi seuraavaan Ariannaan?! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan :D Ja kaikenlaisia uhreja tulee aina mietittyä ;)

   Poista
 4. P.s. Hyvin näyttää sopivan punainen tukka! Vaikka mä vieläkin nään sulla sellasen muhkean polkan, niinkuin aiemminkin pohdin...! ;) ja bloggaat kun ehdit ja jaksat - no stress!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D ja kiitos myös aiemmasta hienosta kommentista, se vain tuli juuri sellaiseen saumaan, etten päässyt kirjautumaan bloggeriin, ja jos en heti vatsaa, vastaaminen melkein aina unohtuu. Ja yritän taas saada jonkinlaista bloggausrytmiä aikaiseksi. Ihanaa uutta viikkoa :)

   Poista
 5. Teilläkin jo lunta,ja meillä vaan hellettä! Kiva kuulla että olet vielä hengissä vaikka siellä FB:n puolellahan se näkyy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies oli just Tel Avivissa ja kertoi, kuinka ihanan lämmintä oli ;) Halit sinne

   Poista
 6. No voi höh, miksi en tiennyt, että olit messuilla! Olisin tullut sanomaan moi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh tosiaan! Mainostin esiintymisiä fb:ssä ja twitterissä, blogia taas en ole ehtinyt päivittää. Näetkö muuten tuosta sivupalkista fb-päivitykset, vaikka et ole fb:ssä? Fpanen fb-sivulle paljon kaikenlaista, mitä ei blogissa näy

   Poista
 7. OI toi viimeinen kuva...meikän Venetsiareissut jäi tältä syksyltä väliin, toivottavasti ensi vuoden puolella onnistuu.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!