tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ihana kevätpäivä

Lapsen kuume laski eilen, jihuu! Todella kova yskä jatkuu, vähemmän jihuu! Lapsi ei siis mennyt vielä leikkikouluun kuumeettomuudesta huolimatta. Koska miehellä oli vapaapäivä, päätimme ottaa kauniista kevätsäästä kaiken irti.Tai pitäisi ehkä sanoa suomalaisittain kesäsäästä, koska t-paidassakin tuli välillä hiki. Menimme siis Mandrian luonnonpuistoon pyöräretkelle.


Ensimmäinen etappimme on aina pyörävuokraamo ja sen yhteydessä oleva baari-ravintola, jossa nautimme cappuccinot ja monesti myös lounaan.


Kahvin jälkeen hyppäämme pyörien selkään.


Ympäri luonnonpuistoa löytyy picnic-pöytiä eväiden nauttimista varten.


Kuten sanottua, päivä oli kuuma, ja vesi maistui.


Pakollinen pysähdys aina heppaystäviemme luona.


Kuninkaallinen metsästysmaja on aina yhtä komea näky.
Nykyään metsästysmajassa sijaitsee nykyään museo, joka esittelee kuninkaallisia kalusteita ja sisustustyyliä. Me emme kuitenkaan tuhlanneet hetkeäkään ihanasta päivästä sisätiloissa, vaan pyöräilimme puistossa ristiin rastiin.


Puistossa on myös muutama leikkikenttä lapsille.


Ja lapsenmielisille


Positiivista energiaa ja iloa myös sisäiselle lapsellenne!

17 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia! Etelä-Suomeenkin on luvattu huomiseksi 10 astetta ja krookuksen nuput varovaisesti jo kurkkaavat, ehkä kohta täälläkin? Keväiset postauksesi lievittävät kummasti lämmön ja kevään kaipuuta, kiitos!

  Italiassa nuo juomapisteet ovat parhautta, aluksi arastelin niistä juomista mutta vesihän oli valtaisan hyvää. Tuo metsästysmaja on hurjan inspiroiva miljöö, päätyyköhän Arianna koskaan sinne tutkimusretkillään? Tulipa lörpöteltyä pitkä kommentti, sitä tuo kevään odotus teettää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuh puuh täältä kevättuulia Suomeen mitä pikaisimmin! Sitähän ei koskaan tiedä, minne Arianna vielä päätyy ;) Kolmas dekkari on vielä Roomassa, mutta neljättä olen suunnitellut muualle ;)

   Ja oli ihanan sopivan pitkä kommentti <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä, ja edellisten, sisällä kököteltyjen päivien jälkeen totisesti tervetullutta vaihtelua :)

   Poista
 3. ihana kevätpäivä kauniissa ympäristössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava päivä, vain tämänpäiväinen piknik yltää samalle tasolle tänä keväänä :)

   Poista
 4. Olen saanut kerran olla mukana pyöretkellä Mandrian puistossa. Se oli ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Mikä kaunis päivä ja saatte olla ihan itseksenne siellä, ihmisiä ei näy! Onpa sulla kivannäköiset mustat kengät! Ovat varmaan ihanat päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, viikolla on ihana käydä tuolla, kun siellä on tosi vähän ihmisiä, viikonloppuna ravintolakin usein loppuunmyyty! Nuo kengät ovat maailman mukavimmat jalassa, ehdottomasti :)

   Poista
 6. Hitsit että odotan että tännekin tulee lämmintä! Eilen oli jo suht kiva sää +13. Pyöräretkiä luontoon on suunnitelmissa täälläkin kunhan lumet sulaa ja vähän vihertää että on jotain mitä ihastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikkuen ja hitaasti, mutta varmasti kevät saapuu sinnekin!

   Poista
 7. Kivat keväiset kuvas sinusta Vera!
  Ja onpa hyvä että tyttö on terve:)
  Meillä taas satoi tänään,niin tervetullutta täällä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!