lauantai 6. huhtikuuta 2013

Elämä on luonnonkukilla tanssimista

Pääsiäisenä iskenyt nuha ei ota hellittääkseen, päinvastoin. Aivot ovat välillä melkoista hattaraa, ja keskittyminen kirjoittamiseen on vaikeaa. Antaa siis kuvien kertoa viikostani.


Bongailen aina kevätkukkia kävelyretkillä.Kun haen lapsen leikkikoulusta pysähdymme melkein aina johonkin kahvilaan välipalalle. Minä juon päivän toisen tai kolmannen cappuccinon, ja lapsi vaahdotettua maitoa.


Lapsi pitää eväsretkistä...

...joten vaikka tänään ei ollut mikään ihanteellinen retkisää, lähdimme kuitenkin eväiden kanssa ajelulle. Viis säästä tai vuodenajasta, eväsretkellä eväiden syöminen on tietenkin tärkeintä. Löysimme kyllä kivan paikan, tai siis uskon, että kesällä paikka on oikein kiva eväiden syömiseen, siellä oli myös muurattuja grillejä, joissa voi grillata vaikka tuoremakkaroita ja paprikoita ja lihakasvisvartaita ja vaikka mitä...
Aurinkoisia tunnelmia viikonloppuun!


4 kommenttia:

 1. Nätti retkipaikka! Ja paranemisiin ,tänä vuonna on tainnut olla sitkeää flunssaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli kyllä kiva, siellä oli jännä valo, jota mun kameralla on tietenkin mahdoton tavoittaa... ja eväsleivät olivat hyviä ;)

   Uuh, olen tainnut olla täysin terveenä tänä vuonna 2 viikkoa, muuten on jatkuvasti nuhaa/yskää/kuumetta... :/

   Poista
 2. Ihania paikkoja, voi kun täällä Suomessakin tuo lumi jo sulaisi pois. Halusin antaa sinulle pienen tunnustuksen blogissani. :)
  villamaikku.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! <3 Toteutin sen omassa blogissa jokin aika sitten, mutta oli tietenkin ihana saada sellainen uudelleenkin <3

   Poista

Kiva kun kävit!