maanantai 22. huhtikuuta 2013

Akkujen lataamista vuoristopiknikillä

Kun miehen vapaapäiväksi osui viime viikolla toinenkin uskomattoman aurinkoinen päivä, pidin lapsen vielä kotona, vaikka yskä alkoikin jo hellittää. Tai siis kotona ja kotona: menimme piknikille Alpeille.


Lämpöä oli lähemmäs 30 astetta, mutta ylhäällä vuoristossa oli onneksi koko ajan pieni tuulenvire.
Itse asiassa aurinko porotti  niin, että käsivarteni kärähtivät, kun tuulenvire madalsi lämpötilan ainoastaan miellyttäväksi.Vuoristossa ei ole vielä yhtä vehreää kuin alhaalla laaksossa. Karuissa maisemissa on kuitenkin sitä jotakin.


Ja kevätkukkia vuoristostakin löytyy.Lapsi on hulluna eväsretkiimme.Vaan ovat nämä retket luonnonhelmaan paras tapa ladata akut myös meille aikuisille.

8 kommenttia:

 1. Niin täydellistä! Näissä maisemissa lepää sielu ja ruumis. Onneksi kohta olen jossain ylhäällä...aiomme ajaa Salzburgin päivien aikana ainakin Zell am Zeehen.

  Rouvalla on parman kinkkua sämpylän välissä ja huulipuna kohdillaan: Super!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, miehen kanssa puhutaan, että ollaan kuin uudestisyntyneitä, kun pääsemme luontoon, ja miehelle vuoristolaisena Alpeilla tietenkin ihan erityinen vaikutus, vaikka vaikuttavat ne minuunkin.

   Aiotko malttaa tekemään matkaraporttia vai unohdatko koko blogin?

   Ihana uutta viikkoa!

   Poista
 2. Kyllä Alpit ovat vaan niin kauniit, keväälläkin. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin innostun aina piknikeistä ja varsinkin jos pääsisi viettämään sitä noin ihanassa maisemassa. Luonnosta löytyy niin paljon kaikkea ihalitavaa ja ihmeteltävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, ja kun elää hetkessä, niin tosiaan jokaisesta ympäristöstä löytyy pieniä ihmeitä!

   Poista
 4. Kaunis Vera kauniissa luonnossa :) On tosiaan vähän karumman näköistä Alppia siellä kuin tännempänä. Mutta silti jotain siinä on. Olipa kuinka karua tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alpeilla riippuu muuten todella paljon korkeudesta, että kuinka varhaisessa vaiheessa lakaa viheriöimään, ja esim. Valle d*aostassa on isot erot eri laaksojen välillä joka tapauksessa. Toivottavasti näette ihania maisemia, kun ajatte tänne päin!

   Poista

Kiva kun kävit!