maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tunnustuksia

Sain Leena Lumilta ihanan haasteen, jossa tehdään tunnustuksia viisin kappalein. En nyt tällä kertaa laita haastetta eteenpäin, mutta toivon sen tarttuvan mukaan ilman haastamistakin.

Viisi asiaa joita tarvitsen päivittäin:

Lapseni läheisyyttä, mieheni hellyydenosoituksia, aikaa ajatella rauhassa, liikuntaa, kahvia

Viisi kirjaa, joita suosittelen muille: 

Chimamanda Ngozi Adichie - Puolikas keltaista aurinkoa, Kari Hotakainen - Ihmisen osa, John Verdon - Numeropeli, Camilla Läckberg - Majakanvartija, J.S. Meresmaa - Mifongin perintö

Viisi materiaalista (joulu)lahjatoivetta:

Totta puhuen en tarvitse yhtään mitään muuta kuin säilitystilaa. Hah, no, se olkoon joululahjatoive: säilytystila. Vaikka taitaakin olla immateriaalinen toive. Jos olisi säiltystilaa, niin pastakone. Ja hm... kenkiä ei voi olla koskaan liikaa, jos siis on sitä säilytystilaa. Tietenkin myös monta kirjaa ottaisin vastaan ilolla, oli säiltystilaa tai ei. 

Viisi paikkaa, joihin haluan matkustaa:

Haluan palata Malediiveille, Australiaan, New Yorkiin. Uusista paikoista Kiina ja Japani kiinnostavat. Samoin Meksiko. Äh, mahdotonta valita vain viittä paikkaa.

Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat minua:

Eloisa, herkkä, analyyttinen, huumorintajuinen, sitkeä

Viisi lempiruokaani:

Lasagne, pasta al pesto, pasta alle vongole, pasta al forno ai funghi porcini, pasta tuhannella muulla tavalla

Viisi elämänohjetta, jotka haluan jakaa kanssasi:

Elämää eivät määrää tapahtumat, vaan suhtautumisemme niihin. Älä takerru menneisyyteen, vaan mene eteenpäin. Nauti nykyhetkestä, se on ainoa, mitä sinulla todella on. Yritä nähdä hyvät puolet kaikista asioista. Elämä menee niin kuin pitääkin, meidän tehtävämme on hyväksyä tapahtumat ja ottaa niistä kaikki irti.

4 kommenttia:

 1. Ruokamieltymyksesi saivat hymyilemään: Sinusta on tullut todella italialainen;-) Toisaalta, minusta elämä ilman pastaa olisi aika kurjaa...

  Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa, kuten ei kenkiäkään.

  Kiitos, että ehdit vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi haastamisesta <3 Kyllä pasta on ehdoton lempiruoka, vaikka emme edes laita sitä enää niin usein. Ehkä siksi arvostan sitäkin enemmän kun sitä syömme. Tosin tänään tein niin hyvää sienirisottoa, että sekin melkein voisi yltää tuonne top 5:n joukkoon ;)

   Poista
 2. Näitä oli mukava lukea;aina oppii jotain uutta.Ja sinä todellakin rakastat pastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin näitä on kiva lukea, oli mukava haaste. Ja juu, pasta... :D

   Poista

Kiva kun kävit!