perjantai 19. lokakuuta 2012

Täydellinen paisti

Kirjankin aion jossain vaiheessa lukea, mutta nyt otsikko viittaa kirjoittajalle sopivaan ruokalajiin. Itsekseen kasvis- tai lihaliemellä kostutetussa paistopussissa kypsyvä paisti ja lisukkeiksi kuoritut porkkanat, perunat, fenkolit ja punasipuli ovat täydellinen ateria ihmiselle, joka ei ehdi hämmentämään jatkuvasti risottoa tai muuta manuaalisia otteita vaativia ruokalajeja.


Tässä perjantai-illan ateria meidän huushollissamme. Nyt nautin lasillisen Chiantia ja naputtelen koneelle pari lausetta ennen illallista. Rentoa ja herkullisia hetkiä sisältävää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mistä paistopussit? Kerro heti!

    Meillä sama huomenna versiolla kana ja puoliksi lohkotut perunat ja porkkanat vuokaan ja uuniin, lähdetään kaupungille ja kun tullaan kotiin a vot, ruoka on valmista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paistopussi on vakkarituliaisia savustuspussien, caesar-salaatinkastikkeen ja Turun sinapin ohella :D

      Eikö olekin helppoa? Ainoa harmitus on huumaava tuoksu, joka saa mahan kurnimaan niin, että on vaikea keskittyä kirjoittamiseen ;)

      Poista
  2. Oi ihanaa, hyvää ruokahalua! Hyvältä näyttää ja varmaan tuoksuukin! Mukavaa viikonloppua sinulle Vera!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Ja kyllä, oli myös erittäin hyvää maultaan :D

      Poista

Kiva kun kävit!