sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Arvonnan voittajat

Minulla oli suunnitelmissa leikellä lappusia, kirjoittaa niille arvontaan osallistuneiden nimimerkit ja antaa lapsen toimia onnettarena. Koskapa neiti kuitenkin nukahti (toisen kerran koko Suomen loman aikana) vaarin syliin päikkäreille kaksikon katsoessa formuloita ("Tylsää", oli neiti sanonut ja simahtanut jo ensimmäisen kierroksen aikana, sorry, Kimi), jouduin noudattamaan voimaeläimeni laiskiaisen kehotusta ja suorittamaan arvonnan internetin randon number generatorin avulla ja valitsemaan voittajan kommenttien järjestysluvun mukaisesti. Koska osallistuneita oli kuitenkin niin paljon, päätin arpoa lopulta kolme kappaletta Kuolemaa sypressin varjossa.

Voittajat ovat Sugar, Pihinainen sekä MissJenny.

Ottaisitteko mahdollisimman nopeasti yhteyttä sähköpostitse veravala@gmail.com

niin saan kirjat postiin.

Onnea voittajille, ja häviäjille lohdutus, etten minäkään ole koskaan mitään missään arvonnassa voittanut. Kieltäydyn siltikin pitämästä itseäni tai teitä luusereina.

Mutta kirjastoistakin KSV:tä löytyy, vaikka ainakin Hesan seudulla onkin kuulemma yli sadan kirjan varausjono, mikä periaatteessa tietenkin kertoo kiinnostuksesta ja on kivaa, mutta toisaalta kertoo myös siitä, ettei kirjaa ole taidettu tilata kirjastoon aivan kysynnän mukaisesti.

2 kommenttia:

  1. Oi kun ihanaa, kiitoksia! Laitoin jo spostia ja jaan odottelemaan innokkaana kirjaa :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Minäkin jo laittelin sinulle meilillä osoitetta tulemaan, kiitos paljon jo nyt kirjastasi! Kirjan signeeraus olisi ihana juttu, jos ehdit :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!