lauantai 2. kesäkuuta 2012

Väliaikatiedotus

Heti alkuun iso anteeksipyyntö kaikille ihanille kommentoijille, joille en ole "ehtinyt" vastata, vaikka kommentit luenkin sitä mukaa, kun ne tulevat sähköpostiin. Kiitos lomatoivotuksistanne, pikku lomamme tulikin tarpeeseen, mutta palasin lomalta flunssassa. Lisäksi sain heti sekä käännettävää että dekkarin alkuosan editoitavaksi, ja kerta kaikkiaan energiaa vain ei ole riittänyt bloggailuun.Siis pelkkä bloggeriin kirjautuminen on tuntunut ylivoimaisen aikaavievältä puuhalta. Puhtaan työnteon lisäksi olen kärsinyt kevätväsymyksestä, jota allergiaoireet ja flunssa ovat pahentaneet. Kaikki paukut on säästetty editointiin ja käännöksiin, ja blogi on jäänyt luvattoman huonolle hoidolle. Tänään sitten otin itseäni niskasta kiinni :)

Minullahan on vielä 11+11 kysymystä-haastekin odottamassa, samoin pari muuta haastetta. Todennäköisesti kesäkuun alkupuoli sujuu nyt kuitenkin käännösten ja editoinnin välillä niin, että blogiin tulee pieni tauko.

Kiitos muuten kaikille, jotka olette käyneet äänestämässä dekkarin nimestä! 

Eli toivotan nyt kaikille ihanaa alkukesää, kunhan tahti tästä rauhoittuu, niin palaan kyllä Blogistaniaankin :)

3 kommenttia:

 1. Elà sinà turhaan pahoittele. Kyllàhàn meille kaikille tulee pausseja bloggailuun syystà jos toisesta. Pààasia ettet ole tàtà lopettamassa :D Nyt nautit kesàstà ja teet tòità jaksamisen rajoissa...ei sità kannata bloggailusta stressià ottaa. Toivottavasti siellà teillàpàin ei ole tàrissyt. Haleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos carissima ihanasta viestistä <3 Yritin kommentoida sinunkin blogiisi jo monta postausta sitten, mutta kun en ollut kirjautuneena, en saanut lähetttyä viestiä, oli nimittäin ihana tietää, että leikkaus meni hyvin, bacioni <3

   Poista
 2. Kuule, joskus se vain on niin että ne kiireelliset asiat menevät tärkeiden asioiden ohi :) Tosin taitavat tällä kertaa ainakin yhtä tärkeitä ja kiireellisiä. Onnea työrintamalle ja toivottavasti flunssa hellittää. Hyvän bloggarin juttuja jaksaa aina odottaa vaikka vähän pidempään.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!