perjantai 2. maaliskuuta 2012

Benvenuti!

Uudenvuodenlupaukseni oli olla perustamatta tänä vuonna yhtään uutta blogia. Koska uudenvuodenlupaukset on tehty rikottaviksi (vai kuka muka jaksaa sillä kaalisoppadieetillä puolta päivää kauempaa...?)

TADAA! Tervetuloa uuteen blogiin. En lupaa yhtään sen järkevämpiä sepustuksia kuin edellisiinkään, eli jos siinä toivossa olet tänne eksynyt, petyt pahasti. Kysymys oli ainoastaan alisuorittajan laiskasta perusluonteesta, joka lavertelee mieluummin yhteen blogiin kahden sijaan.

Blogi on vielä alkutekijöissään, mutta koska en ole nettiammattilaisuudessa edes puulaakiliigan tasolla enkä ylipäätään erityisen visuaalinen henkilö, ei kannata toivoa erityistehosteita tai edes erityisen selviä kuvia. Ihan samaa kamaa täällä on kuin kahdessa edellisessäkin blogissa. No, päivän asu -kuvat saattavat jäädä kokonaan unholaan eikä lapsenkaan kasvoja varmaan paljastella entiseen tahtiin. Mutta noin niin kuin muuten, lepakot lentelevät ullakolla yhä samalla innolla kuin ennenkin.

Blogin teema ja punainen lanka on sekahedelmäsoppa, jos löydät täältä muka jotain kiinnostavaa, niin paiskaa kommenttilaatikkoon puumerkkisi. Notta.

Tv. Eräs, joka aamulla heräs.

15 kommenttia:

 1. Tämä uusi bloogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta! Myös edellinen oli todella hyvä! Jos tykkäät lueskella harrastelijatekstejä, kannattaa vilkaista minunkin blogiani:
  http://vituperativesinners.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciao S ja kiitos linkistä, ryhdyn lukijaksi mielelläni ;)

   Poista
 2. Onnea uuteen blogiin! Nuo Tolfan kuvat olivat upeita, tuskin maltan odottaa dekkarisi julkistusta päästäkseni kulkemaan noissa maisemissa. Ja aivan yliveto tuo lapsuuskuvasi, pikkumimmissä on asennetta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Rina, kun tykkäsit. Sen verran voinen mainostaa, että kun ensimmäinen koelukija luki raakaversion, niin hän varasi muutaman päivän sisään lennot Roomaan, että pääsi näkemään Tolfan maisemat livenä... Niin ja pitihän blogiin kunnon kirjailijakuva panna ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää:-)

  VastaaPoista
 4. Hei. Kirjoitit ettei blogiisi varmaan tuntemattomia eksy. No me ei tunneta toisiamme, mutta olen tykännyt lukea blogiasi ja odotan innolla, että pääsen lukemaan kirjaasi. Kaikki Italiaan liittyvä kiinnostaa minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no nythän me pääsemme sitten tutustumaan :) Oletko asunut Italiassa tai oletko haaveilemassa sinne muutosta? Tarkoitus on siis udella, miksi juuri Italia kiinnostaa sinua ;)

   Poista
  2. No, kaikki alkoi Laura Pausinista, kun kuuntelin hänen laulujaan huomasin, että Italian kieli on oikeastaan aika kaunista. Sitten aloin opiskella kieltä ja etsiä enemmän tietoa maasta. Pikkuhiljaa Italia vei mennessään viime kesänä tehtiin ensimmäinen reissu sinne, oltiin 2 viikkoa Levannossa. Myös tänäkesänä on matka suunnittelussa ja kyllä me haluaisimme joskus asua Italiassa, se on haave jonka aion jossain muodossa aivan varmasti toteuttaa.

   Poista
  3. Che bello! Mieheni on tosi otettu aina, kun kerron, että jotakuta suomalaista kiinnostaa Italia, hän ei aina oikein ymmärrä, että mikä tässä Italiassa muka viehättää...? ;D

   Poista
 5. Heippa Vera! Toivottavasti saan jäädä lukemaan uutta blogiasi :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle blogille! Innolla odotan kirjasi julkaisemista. Se pitää lukea heti!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!